el tohum yayıcı için ürünler (46)

Yeşil Mercimek 1000g

Yeşil Mercimek 1000g

Mercimekler, tüm baklagiller gibi benzersiz sağlık özelliklerine sahiptir. İyi emilen bir protein kaynağıdır. Mercimek proteini, soya proteininden sonra bitkisel kökenli en çok emilen proteindir (yüzde 85). Yeşil mercimekler, bol miktarda lif içerir. Lif, sadece kan şekerini düzenlemeye yardımcı olmakla kalmaz, kalp ve sindirim sistemini iyileştirir, aynı zamanda kolesterol seviyesinin düşmesine katkıda bulunur, vücuttan toksinleri atar, bağırsak kanserine karşı korur ve ayrıca tip 2 diyabete karşı da etkilidir. Yüksek demir içeriği, et yemeyenler için faydalıdır. Bir fincan yeşil mercimek, önerilen günlük demir alımının yüzde 100'ünü içerir. Bu mineral, kanda hemoglobin ve kaslarda miyoglobin oluşumunda önemli bir rol oynar ve hücrelerde oksijen taşımaktan sorumludur. Ayrıca değerli manganez ve folik asit içerir.
Tatlı rezene uçucu yağı

Tatlı rezene uçucu yağı

Tatlı rezene esansiyel yağı, Foeniculum vulgare bitkisinin tohumlarından elde edilir ve tatlı, anason benzeri bir aromaya sahiptir. Bu esansiyel yağ, sindirim özellikleri ile bilinir; hazımsızlık, gaz ve karın şişkinliği gibi sorunların hafifletilmesine yardımcı olur. Ayrıca, adet semptomlarını hafifletmek ve emzirmeyi kolaylaştırmak için kullanılır. Tatlı rezene aynı zamanda idrar söktürücü özelliklere sahiptir, toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve sıvı birikimini azaltır. Aromaterapide, stres, kaygı ve zihinsel yorgunluğu hafifletmek için kullanılır, sakinleştirici ve dengeleyici bir etki sağlar. Konsantrasyonu ve zihinsel netliği artırmak için de kullanılır. Terapeutik faydalarından yararlanmak için difüzörlerde, masajlarda veya inhalasyonlarda kullanılabilir, ancak potansiyeli nedeniyle her zaman dikkatli ve küçük miktarlarda kullanılmalıdır. Ayrıca acı rezene esansiyel yağı da mevcuttur. KAP: 5Kg, 10Kg, 25Kg ve 200Kg INCI: Foeniculum vulgare yağı CAS: 8006-84-6 / 84455-29-8 EINECS: 282-892-3
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Filizlenme İçin Yulaf Taneleri 300g

Filizlenme İçin Yulaf Taneleri 300g

Yulaf filizleri salatalara ve hazır yemeklere eklenebilir. Günlük diyetinizi çeşitlendirmenin ve vitaminlerle zenginleştirmenin harika bir yoludur. Ağırlık: 300 g
Bitkisel Macunlar - Bitkisel Macun Çeşitleri

Bitkisel Macunlar - Bitkisel Macun Çeşitleri

Bitkisel Macun Çeşitlerimiz için web sitemizi ziyaret ediniz.
Soyulmuş ayçiçeği tohumları - Tohumlar

Soyulmuş ayçiçeği tohumları - Tohumlar

Lif açısından zengin ve protein kaynağı olan bu ayçiçeği tohumları, ekmeklerinizde ve hamur işlerinde, salatalarınızı, iç harçlarınızı ve omletlerinizi zenginleştirmek için mükemmeldir! Bu çeşit tohumlar için Fransa'nın güneyinde bir kooperatif ile işbirliği yapmaktan büyük gurur duyuyoruz! Tohumlar Anjou ve Occitanie'den gelmektedir. 200 gr'lık paket. Referans: EPI008 Stokta: 32 Enerji: 489 kcal / 2044 KJ Lif: 28.3 g Protein: 22.4 g
Ayçiçeği Tohumu - Ayçiçeği Tohumu

Ayçiçeği Tohumu - Ayçiçeği Tohumu

Siyah ayçiçeği tohumları ve çizgili ayçiçeği tohumları tedarik ediyoruz. Bunları hem insan tüketimi, şekerlemeler hem de kuş yemleri için sağlıyoruz.
Isırgan Otu Yaprağı

Isırgan Otu Yaprağı

Isırgan otu veya ısırgan, bilimsel adı Urtica dioica'dır. Isırgan bitkisinin yaprakları, gövdesi veya kökü gibi farklı kısımları ezilerek toz, tentür, krem ve çay haline getirilebilir. İnsanlar, yüzyıllardır ısırganı bitkisel bir ilaç olarak yaygın bir şekilde kullanmaktadır. Günümüz bilimsel araştırmaları, bu bitkinin potansiyel sağlık yararlarını desteklemektedir. Isırganın iltihabı azaltma, saman nezlesini tedavi etme, kan basıncını düşürme ve kan şekerini kontrol etme gibi özelliklere sahip olduğu bilinmektedir.
Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kurutulmuş Tüyler 1000g

Kuru erikler kuru meyveler ve kuruyemişler arasında yer alır. Atıştırmalık olarak veya birçok yemeğin malzemesi olarak tüketilebilir. Kuru erik meyveleri, özellikle lifler ve polifenoller açısından değerli bir besin kaynağıdır. Vitaminler, mineraller ve fitokimyasallar açısından zengin bir kaynaktır. A, E, K, C vitaminleri, B grubu vitaminleri, pantotenik asit, potasyum, fosfor, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko, tüm bunlar kuru eriklerde bulunmaktadır. Ayrıca, meyveler güçlü antioksidanlar olan polifenolik bileşenler içerir. Kuru erikler, kabızlık için en iyi doğal çözümlerden biri olarak kabul edilir. Lifler sayesinde bağırsak peristaltizmasını iyileştirirler. Meyvelerde bulunan sorbitol, gerekli bakteriyel florayı geliştirmek için ortam oluşturur. Aynı anda fazla miktarda kuru erik tüketmek gaz ve ishal sorunlarına yol açabilir.
Siyah susam tohumları - HoReCa

Siyah susam tohumları - HoReCa

Susam, diğer adıyla susam, Afrika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Siyah tohumlar, beyaz veya kahverengi tohumlardan daha değerlidir. Retinol, B ve E vitaminleri, oleik ve linoleik asitler açısından zengindirler. Susam, insan vücudundaki hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatabilen en etkili ürünlerden biri olarak tanınmaktadır. Siyah susam tohumları, salatalara eklenir, roka, rezene, balık gibi yemeklerle tatlandırılır. Bu tanelerin hoş baharatlı tadı, onları hamur işlerinde ve kozinaki yapımında başarılı bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Siyah susam, sushi yapımında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Tüm türde hamur işleri ve tatlılar, meyveler, sıcak içecekler ve doğu mutfağının baharatlı yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Tat Astringent bir tat, hafif acı. Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 19,0 Yağlar (g / 100g)… 49,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 12,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 570
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Deve dikeni tohumları çimlenme için 100g

Deve dikeni tohumları çimlenme için 100g

Silybum marianum tohumları, karaciğer, safra kesesi ve safra yolları hastalıklarının önlenmesi ve tedavisi için birçok farklı ilaçta ana bileşendir. Ağırlık: 100 g
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230
Ruş tahılları filizlendirme için 300g

Ruş tahılları filizlendirme için 300g

Ruşeym çavdarları birçok enzim ve besin maddesi içerir. Bu maddelerin sayısı filizlenme sırasında katlanarak artar ve başlangıçta tahıllarda bulunmayan yeni maddeler bile ortaya çıkar. Filizlenmiş çavdar tanelerinin besin ve biyolojik değeri, bu tahıldan yapılan işlenmiş ürünlerden önemli ölçüde daha yüksektir. Ağırlık: 300 g
Adaçayı yaprağı - HoReCa

Adaçayı yaprağı - HoReCa

Salvia officinalis, yemek pişirmede baharat olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Kuru ot, çorbalara ve ana yemeklere eklenir, ayrıca börekler ve diğer mutfak ürünleri için de baharat olarak kullanılır; bunlar arasında yumurta-pirinç, lahana ve et bulunmaktadır. Kullanım Alanları Atıştırmalıklar, ana yemekler, içecekler, tatlılar. Tat Baharatlı, acı 100 gr. için besin değeri. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 13 Karbonhidratlar (g / 100g)… 61 Enerji değeri (kcal / 100g)… 410